RETOUREN EN TERUGBETALINGEN

Overzicht

In het geval van een online verkoop duurt onze polis 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor omruiling of terugbetaling, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om te retourneren, moet u ons een kwitantie of aankoopbewijs overleggen.

Gelieve uw aankoop niet terug te sturen naar de fabrikant.

In het geval van een verkoop in de winkel kunnen de door de klant gekochte artikelen alleen worden geruild als ze niet zijn gedragen. In de winkel gekochte artikelen worden niet gerestitueerd.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van onze beslissing om uw terugbetalingsverzoek goed te keuren of af te wijzen.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, aangezien het even kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepubliceerd.

Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je na het doorlopen van al deze stappen je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@scottsboutique.be.

Sale artikelen (indien van toepassing)

Alleen artikelen die online tegen de normale prijs zijn gekocht, kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden gerestitueerd.

Verzenden

Om een ​​product terug te sturen, moet u het per post sturen naar: Scott's SRL - Guldenvliesgalerij 21 - 1050 Brussel - België.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Alleen de prijs van het artikel wordt aan u terugbetaald.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is om je geruilde product te ontvangen variëren.

Als u een artikel verzendt met een waarde van meer dan $ 75, kunt u overwegen een bezorgservice te gebruiken waarmee u de zending kunt volgen of een bezorgverzekering kunt afsluiten. We kunnen niet garanderen dat we het artikel dat je aan ons retourneert zullen ontvangen.